Nyitólap : : Bemutatkozás : : Stresszoldás : : Kártyajóslás : : Kapcsolatelemzés : :  Életút elemzés : :  Sorselemzés : : Elérhetőség

 Írásaim: Akasha krónika : : A karma törvénye : : Lelkünk titkai : : Szeretetösztön és szexualitás : : A boldogsághormon hatása

Spirituális tanácsok

 

 Bemutatkozás

Aura csakrákkal

Szeretettel Üdvözlöm Önt Szakáll Sándor lélekgyógyász & spiritiszta honlapján! Személyem több mint 20 éve foglalkozik az emberi lélek problémáival és azok oldásával, illetve ide s tova 32 éve az ezoterika és a spiritualitás tudományával. Mivel mindig kíváncsi ember voltam, ezért kerestem a velem és körülöttem  történtek okát, azaz a miérteket. Így elindultam az ezoterikus úton és a teremtőtől kapott  képességeimet tanulással, gyakorlással erősítettem, finomítottam, Tanulmányaim folyamán kiderült, hogy nemcsak a kíváncsiság és a segíteni akarás vezetett az útra, hanem kiváló érzékem van az emberek lelki problémáinak az átlátásához, és mögöttük lévő okok felismeréséhez. Továbbá az is, hogy születetten bioenergetikus típusú ember vagyok, és mindezek mellett látó és tisztánérző képességgel is rendelkezek. Ezért először terápiás módszereket és pszichológiát, majd parapszichológiát tanultam, mert mindig is érdekeltek az emberi lélek rejtelmei, illetve az emberi cselekedetek valós okai (a tettek és nem tettek valós okai kívülről nem tudhatók és nem láthatók!) továbbá az okkult pszichológia is. Mindezek után már egyenes út vezetett az okkult tudományokhoz. Nos, dióhéjban leírva így lettem terapeuta, illetve spiritiszta,

Tanulmányok:

Terápiás ismeretek:

Pszichológiai alapismeretek, Szofronizáció, Információs gyógyászat, Bástyai szuggesztív terápia, Leuner katatim képélmény, Wellness kineziológia, és a kineziológia Touch For Healt (gyógyító érintés) I., II., III., IV., fokozata, továbbá Bioenergetika.

Mivel mindig is szerettem volna a szeretteimnek és a szűkebb környezetemnek segíteni, az apró-cseprő egészségügyi problémáik megoldásában, ezért a pszichológia és terápia (lélek gyógyászat) mellett természetes gyógymódokat is tanultam.

Természetes gyógymódok:

Reflexológia, Erich Körbler új homeopátia, azaz jelgyógyászat, gyógynövény ismeret és Bioenergetika.

Okkult tudományok:

Kártyavetés, Mágia, Vízöntőkor Számmisztikája, Numerológia, Sors és Karma. A teremtőtől kapott "látásomból" és tisztánérző képességemből adódóan általában előre tudom, ha valami lényeges esemény fog történni önmagam, illetve szűkebb környezetem életében (tudatában vagyok a várható eseménynek is). Ám a rám, vagy a szeretteimre váró eseményeket előre "látni" (megérezni) nem mindig örömteli dolog, hiszen az élet nem csak örömteli eseményekből áll, továbbá én is csak ember vagyok, aki szeretné siettetni a jót és elkerülni a rosszat. De a "látás", és az előre tudás, kellő alázat esetén (uram legyen meg a te akaratod!) egy bizonyos fokú biztonságot is ad, hiszen a jövőbeli dolog egy részén változtatni is lehet 1.  Ezért úgy gondolom, hogy a ránk váró eseményeket és a sorsot tudni, előrelátás, nem pedig bátorság kérdése!
(
1 a ránk váró eseményeken nem mindig lehet változtatni, mert ami a látatlanban - a sors bugyraiban - eldőlt, azt a láthatóban ritkán lehet megváltoztatni
!)

Tanulmányaimból és képességeim alapján pácienseim segítségére tudok lenni a terápiás munkámmal, illetve Bioenergetikával történő állapotfelméréssel, gyógynövényismeretekkel, továbbá ezoterikus és okkult ismeretekkel, illetve az élettapasztalataimmal. Várom önt is, keressen bizalommal!

Lelki terápiák: Szofronizáció, Leuner szimbólum terápia (katatim képélmény) és Bástyai szuggesztív presszúra, és Kineziológia. Kineziológiai tanulmányaim: Wellness kineziológia (Győzelem a distressz felett I.), Touch For Health (Gyógyító érintés) I., II., III., IV., illetve a lelki és életviteli problémák (stressz, depresszió, neurózis) oldását segítő ágazatai.

Spiritualitás és okkult tudományok: Mágia, Kártyavetés, Számmisztika, és Numerológia,

Természetes gyógymódok: Bioenergetika, Köbler szimbólum terápia, valamint Gyógynövény ismeret és Reflexológia.

Munkám során az alábbi módszereket alkalmazom:

Stressz oldás és lelki tanácsadás:

Szofronizáció,

Bástyai szuggesztív presszúra,

Leuner katatim képélmény,

Kineziológia,

Terápiás kártyavetés,

Természetes gyógymódok:

Bioenergetika,

Köbler szimbólum terápia,

Gyógynövény ismeret,

Spirituális és okkult módszerek:

Átok, rontás és szellemlények érzékelése,

Kártyajóslás,

Sorselemzés tarot kártyával,

Életút elemzés Madame Chasseure kártyákkal

Sorselemzés a Vízöntőkor számmisztikájával,

Párkapcsolat elemzés,

Nyilvános praxisom kezdete és annak története:

Mivel a sors erői, utam és tanulmányaim során egyre jobban tudatosították velem, hogy a spirituális útra születtem, ezért 2007-ben megnyitottam a Hórusz Jósdát, illetve megalkottam a (Hórusz Jósda) weblapot, hogy tudásommal, tapasztalataimmal, segítségére legyek annak, aki megkeres.  Segítsem abban, hogy a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatos kérdéseire választ kapjon.  Továbbá abban, hogy meglelje a hozott útját (a hozott utunk, az amire születtünk, amiért újra a földre jöttünk). Hiszen aki meglelte, és járja az útját, illetve zokszó nélkül elfogadja a sorsát, az meglelte Önmagát! Önmagunkat meglelni pedig annyit tesz, mint harmóniába kerülni a sorsunkkal és a környezetünkkel, vagyis (tudattalanul is) összhangban lenni a mindenséggel, azaz a sors és a természet látható és rejtett erőivel - ha ezt tesszük, az eredmény nem lesz más, mint a Boldogság!

Mivel tudom, hogy a valós életfeladatom a terápia, azaz a lelki gyógyítás, tanácsadás és oldás, így napjainkban (2019 október eleje) elérkezettnek láttam és éreztem az időt arra, hogy felvállaljam az életfeladatomat, ezért létrehoztam és elindítottam ezt a Lelki & Spirituális Tanácsok honlapot.

Ha úgy érzi, hogy kilógnak az idegei, illetve tanácstalan és nem tudja merre induljon tovább, vagy ismeretlen okok miatt nem halad semerre, akkor váron önt, jöjjön és segítek! Segítek a stressz és a lelki problémák oldásával, illetve életviteli problémák esetén (egy - egy "útelágazásnál" a döntés nem mindig könnyű) a tanácsaimmal.

De várom Önt szeretettel akkor is, ha úgy döntött, hogy hajlandó szembenézni a problémáival, azért, hogy megoldja azokat, hogy az a személy legyen, aki megtalálja a helyét a világban, és él a lehetőségeivel. Továbbá ahelyett, hogy a gyengeségeit rejtegetné, az erősségeire épít és elindul a sikeresebb és boldogabb életbe vezető úton!

Segítség lelki és életvezetési problémák esetén:

Ez esetben feltárom ön előtt az elakadás okát és a helyes utat, illetve elmondom azt is, hogy mit és milyen élethelyzeteket javasolt kerülnie.

Stresszoldás: alternatív terápiával (Leuner KIP, Szofronizáció, Kineziológia) oldom a feszültségeit, illetve ellátom önt gyógytea javaslattal, és egy könnyen elsajátítható relaxációs módszerrel, melyet már nálam kipróbálunk.

Ha a feszültségei netán már pszichoszomatikus panaszokat okoznak önnek, akkor azokat lekapcsoljuk (a segítségemmel feldolgozza őket) így nem stresszelik többé és ön meggyógyulhat,

Spirituális és okkult szolgáltatásaim: Kártyavetés, Átok, Rontás és Szellem érzékelés, Sorselemzés, Párkapcsolat elemzés, illetve Átok és rontáslevétel, illetve Ártó erők és Szellemlények elküldése, azaz személy és/vagy lakás, illetve épület megtisztítása.

Bejelentkezés: +36-20-344-1742 - vagy E mail

<< tovább >>

vissza az előző oldalra