Nyitólap  ::  Bemutatkozás  ::  Stresszoldás  ::  Kártyajóslás  ::  Életút elemzés  ::  Sorselemzés  : A karma törvénye  ::  Elérhetőség

 Írásaim:  Akasha krónika  : A karma törvénye   ::  Lelkünk titkai  ::  Szeretetösztön és szexualitás  ::  A boldogsághormon hatása

Spirituális Tanácsok

   Jóslás & Jövőbe tekintés

Lenormand kártya

Szeretettel Üdvözlöm Önt!

Tudni a jövőt bölcsesség és hatalom, tegyen rá szert Ön is!

Jóslás - Elemzés - Cigánykártyával, Tarot kártyával és Lenormand kártyával

Jóslásról

A jóslás, azaz a jövő kémlelése, kérdezése, hogy mit hoz a holnap és a célok elérhetőek e, vagy bizonyos események elkerülhetők e, ha igen, akkor mit kell azért tenni, egyidős az emberiséggel.

Egykor a királyok, és hadvezérek csak a jósok megkérdezése után hoztak döntést, és indultak csatába, de  az ókori görögöknél (pl. Delphoi jósda) a társadalom minden rétege kikérte a jósok tanácsait.

Voltak korok, amikor a jóslás boszorkányságnak számított, majd jött a "materiális időszak" (szocializmus) mikor a hatalom szerint az anyagon kívül semmi sem létezett, de a jóslás mégis fennmaradt.

Végül itt vannak napjaink, amikor is a jóslás és a spiritualitás egyre elfogadottabb, és kormányok, politikusok, üzletemberek, sőt a rendőrség is gyakran kéri a jósok és látók tanácsait.

Tehát ha gondja van, vagy elakadt és nem tud dönteni, vagy felszeretne készülni és tudni szeretné, hogy mit hoz a jövő, és tudni szeretné a valóságot, akkor jöjjön el hozzám bátran és kérdezzen Ön is!

Ha megkeres és kérdez, akkor tőlem a valóságot hallja és nem azt amit titkon hallani szeretne, én nem költök Önnek mesét!

A jóslás egyes tévhitekkel ellentétben nem boszorkányság, hanem komoly, felelősségteljes útmutatás, illetve sokszor afféle lelki terápia.

A jóslás alapja a Nagy tudattalanban való olvasás, mely kapcsolatban áll az Akashával mely az univerzum nagykönyvtára, ebben. megvan írva a múlt és *szinte minden a jövőről.

/a *szinte minden - a jövő egyes részei képlékenyek, csak a keretek fixek, a tartalom rugalmas, azaz bizonyos dolgok általunk alakíthatóak/

Mint írtam is, a jövő bizonyos részei képlékenyek - alakíthatóak, ezért a kártyákat nem csak általánosságban lehet és kell kérdezni, hanem célzott kérdéseket is fel lehet nekik tenni.

 Célzott kérdés: pl. mit kell tennie egy cél elérésének érdekében, illetve mit kell tennie, akkor, ha el akar kerülni egy jelenbeli, vagy jövőbeli (a jövő akár holnap is lehet!) problémát, veszteséget.

Ha Ön kérdez, akkor hasznos választ is kap, mert a kártyák megmutatják a célhoz vezető utat, illetve azt is, ha a cél bizonyos okok miatt nem, vagy még nem érhető el, és annak elérésére várnia kell.

Mi történik jósláskor?

Jósláskor nálam reális információt kap (és nem költött mesét!) melyből megismeri a jövőt és megtudhatja, hogy itt és most,vagy egy későbbi helyzetben mi a legfontosabb.

Továbbá megtudhatja azt is, hogy az adott cél elérése-, vagy egy esetleges veszteség elkerülése, érdekében Önnek mit kell tennie.

Mert minden tettnek és nem tettnek hatása van a sorsára, az életére, ez lehet jó, vagy esetleg rossz is, így tetteivel, vagy nem teteivel elérheti a vágyott célt.

De hibás tetteivel, vagy nem teteivel veszteségeket, problémákat vagy akár karmát (karma = út) is generálhat magának.

 Tehát jó kérdezni és megtudni, hogy tettei, vagy nem tettei, hova vezetnek és mit hoznak az Ön számára!

Az alábbi kártyákkal dolgozok:

Cigánykártya:

A Cigánykártyával való jóslás a legjobb megoldás a napi gondok, problémák, és ezek kimenetelének, valamint az eljövendő fél év várható történéseinek és betegségek előrejelzésére.

 A Cigánykártya arra is alkalmas, hogy részletesen megtudja egy távoli személy, jelenét, közeli és távoli jövőjét, valamint az önnel kapcsolatos gondolatait és érzelmeit.

Ez a kártya párkapcsolatok esetén megmutatja a valós érzelmeket, ezért alkalmas arra is, hogy a kedvesével kapcsolatos sejtéseiről és kételyeiről is megbizonyosodjon.

De megtudhatja kedvesének (jelöltének) a rejtett gondjait, gondolatait is (amiről ő nem akar tudomást venni) így beszélhetnek róla és ezzel megmentheti akár a  kapcsolatukat is!

Tarot kártya:

A tarot kártya un. lelki és elemző kártya, mely megmutatja a személyiségének az önmaga előtt is rejtett oldalait - képességek, feladatok, önmagánknak sem bevallott célok, gondolatok.
A tarot kártyát elsősorban útmutatásra, a legfontosabb cselekedetek és feladatok kiválasztására, egy nehéz döntés (pl. beadja e a válópert, stb.) helyes meghozására, továbbá rövid sors

és/vagy párkapcsolat elemzésre használom, ugyanis a tarot megmutatja, hogy mit hoz az Önnek ha ezt-, vagy ha azt teszi, illetve, hogy van e közös sorsuk a kedvesével.

A tarot a maga speciális voltával lehetőséget ad arra, hogy ki - ki lemerüljön a lelke mélyére, és ott a kihúzott kártyák jelentése által megtalálja a helyes választ a kérdésére.

Én elsősorban a Rider (Waite) tarot kártyát és abból is többnyire a nagy arkánumot használom, mely a maga sokrétűségével, illetve sokféle tanácsadási (terápiás is) módjával kiválóan használható.

Ha eljön hozzám és a tarot kártyát kérdezi, bízhat benne, hogy életének bármely területére nézve is helyes választ és megfelelő segítséget kap!

Lenormand kisasszony kártyája:

 A Lenormand kártya, bár egy általános és széleskörű jóskártya, de ez a cigánykártyával ellentétben elsősorban a sors, és az élet lényeges történéseit mutatja meg.

Ez a kártya arról híres, hogy névadója - Lenormand kisasszony - megjósolta vele Napóleon bukását, ezért kiutasították Párizsból... nos, mint tudjuk, a történelem öt igazolta!

A Lenormand kártya az életúton való lényeges döntések meghozatalakor - pl. munkahely, vállalkozás, vagy párkapcsolat terén - tervezett tetteink jövőbeli következményeit is megmutatja.

De a Lenormand kártyával vizsgálhatjuk két ember kapcsolatának alakulását, megtudhatjuk az álmok jelentését, és kielemezhetjük az Önnel és/vagy a szeretteivel való történéseket is.

Továbbá használhatjuk konkrét kérdések esetén is - pl.: milyen következményekkel jár ha ezt, vagy ha azt teszi, mit kell tennie, hogy visszanyerje az egészségét, vagy azért, hogy legyen munkája és pénze.

Tehát keressen és kérdezzen bátran Ön is, hiszen tudni a jövőt, nem bátorság, hanem intelligencia és előrelátás kérdése!

Bejelentkezés telefonon: +36-20-344-1742

Bejelentkezés e mailben: E mail

Sorselemzést, kapcsolatelemzést & személyiségelemzést vállalok!

 << tovább >>