Nyitólap  ::  Bemutatkozás  ::  Stresszoldás  ::  Kártyajóslás  ::  Kapcsolatelemzés  ::  Életút elemzés  ::  Sorselemzés  ::  Elérhetőség

 Írásaim:  Akasha krónika  : A karma törvénye   ::  Lelkünk titkai  ::  Szeretetösztön és szexualitás  ::  A boldogsághormon hatása

Spirituális Tanácsok
 

Sorselemzés a Vízöntőkor Számmisztikájával

Ganésa

 Gondolatébresztő

"Ki vagy, mi vagy, mivé leszel, s kinek a szavára cselekszel?
Míg ezt ki nem deríted, por vagy, s az is leszel!"

(Csokonai)

 

Amit a Sorselemzés adhat Önnek:

Megismerheti önmagát, megtudhatja hogy mik az erősségei és a gyengeségei, továbbá azt

 is, hogy milyen rejtett képességeket hozott magával és ezeken, hogyan hasznosíthatja.

Megtudhatja, hogy ön miként viszonyul az érzelmekhez és a párkapcsolathoz.

 Megismerheti lelki beállítottságát és megtudhatja, hogy benső erői, mire és hova törekednek.

Megismerheti betegséghajlamait és megtudhatja, hogy miként kerülheti el azokat.

Megtudhatja hogy ön mire született - vagyis, milyen sorsfeladatot hozott magával.

De megtudhatja azt is, hogy mely számok jelképezte emberekkel tud jól együttműködni.

Valamint azt is, hogy mely számok jelképezte emberekkel lehet sikeres a párkapcsolata.

Továbbá azt, hogy az életfa mely útjait járja jelen életében, és azt, hogy hol és mikor élt Ön az  előző életében.

Minta elemzés megtekintéséhez kattintson ide!

Sorselemzés megrendelése

 

A Vízöntőkor Számmisztikája:

A Vízöntőkor számmisztikája egy 6 elemes váz, melynek részei: Nagy szellemkép - Lélekkép - Testkép - Összkép - Potenciál négyszög - Életfa

Ez a váz melyet együtt, illetve sorselemzéskor csak a vízöntőkor számmisztikája használ, megmutatja az egyén sorsát, képességeit, erősségeit, gyengeségeit és a mire valóságát.

Valamint útmutatást és segítséget nyújt a magával hozott feladatok elvégzéséhez, továbbá passzív és a blokkolt erőinek felébresztéséhez, aktiválásához.

Továbbá a módszer segítségével ön megtudhatja azt is, hogy éppen minek van itt az ideje - és mikor, minek jön el az ideje az Ön életében.

A vízöntőkor számmisztikája egy 6 elemes vázat használó Sorselemzési módszer, mely a klasszikus számmisztikából alakult ki a múlt században.

 A kialakulás akképpen ment végbe, hogy az évezredeken át, médiumokon keresztül részletekben a földre jövő információkat, egy svájci médium összefoglalta.

Ez a médium Fritz Guggisberg (1918 - 1985) - volt, ő felismerte azt, hogy a több ezeréves számmisztikai módszerek már nem felelnek meg az állandóan fejlődő vízöntőkornak.

Munkájában kulcs szerepet kapott, az, hogy sorselemzés alkalmával, a számok segítségével ne csak a tudatban lévő személyiségvonásokat, hanem a tudat mélyén található, rejtett

és/vagy blokkolt képességeket is feltárhassuk. Guggisberg mindezeket figyelembe véve kidolgozta, a vízöntőkor számmisztikája néven ismert 6 elemes vázat használó Sorselemzést.

Ezt a módszert - azaz a 6 elemes vázat - együttesen csak a vízöntőkor számmisztikájánál, az ezzel készülő sorselemzésnél használják.

A Vízöntőkor Számmisztikája módszerrel kapcsolatosan, 1985-óta nem jött üzenet a földre, ezért a Fritz Guggisberg által kidolgozott módszert véglegesnek tekinthetjük.

A sorselemzés alkalmával használt számmisztika - 6 elemes váza, kissé részletesebben:

1, Nagy szellemkép: az egyén spirituális érésnek időpontját, szellemi irányultságát, valamint aktív és passzív erőit mutatja, melyek meghatározzák érdeklődésének irányát a földi életben.

2, Lélekkép: az egyén lelki és érzelmi életét, egójának fejlettségét, vágyait valamint szellemi - tanulási képességeit, illetve a magasabb szférákkal ez az - Akasha krónika - való kapcsolatát mutatja. 

3, Testkép: megmutatja az egyén testi erőinek irányultságát, valamint azt, hogy az itt található aktív erőit kiaknázva, hogyan juthat előre, mire viheti a földi - materiális világban.

4, Összkép: ez az egyén személyes tulajdonságait, küldetését, társadalmi, egyéni és családi feladatait, valamint a feladatokhoz kapott segítő erőket mutatja, továbbá  feltárja passzív erőit,

 és a hozott betegséghajlamait. Majd megmutatja, hogy  passzív erőinek aktiválásával milyen eredményeket érhet el, illetve, azt hogy betegséghajlamainak kialakulását hogyan mérsékelheti. 

5, Potenciál négyszög: a négyzet számai (melyeket a születés időpontja határoz meg) megmutatják, a személyes tulajdonságokat, adottságokat - képességet és feladatokat.

6, Életfa: ez mutatja a kapott (magával hozott) utat - utakat, az út tudat alatt való megjelenésének-, és az úton járásnak a tudatos idejét, továbbá az úton járást segítő nemes köveket.

A fentiekből jól látható, hogy a vízöntőkor számmisztikájával készített sorselemzés egy részletes, szinte mindenre kiterjedő elemzési módszer, mely segíti az egyént sorsának

megismerésében, alakításában, illetve az arra való felkészülésben, továbbá az önismeretben és az önfejlesztésben, valamint  a hozott betegség hajlamok elkerülésében is.

 A Vízöntőkor Számmisztikájával végzett sorselemzés, gyermekek estén is nagyon hasznos, ugyanis megkönnyíti a gyermek nevelését, akképpen, hogy feltárja annak személyiségét.

Továbbá feltárja a gyermek aktív és passzív képességeit, és ezzel segíti a szülőt a nevelésben és abban, hogy a gyermek a későbbiek folyamán a neki megfelelő pályát válassza. 

Ezáltal a gyermek sikeresebb lehet és könnyebben, jobban boldogulhat az életben, továbbá harmóniába kerülhet önmagával és a sorsával.

Megrendelem

Minta elemzés megtekintéséhez kattintson ide!

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

A Vízöntőkor Számmisztikája és a Numerológia

A Vízöntőkor számmisztikája a Numerológiához (klasszikus számmisztikához) viszonyítva egy kevésbé ismert módszer, ami nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne.

A Vízöntőkor számmisztikája és a Numerológia (klasszikus számmisztika) hasonló, de más és más módszer, de ez nem zárja ki az együtt történő eredményes használatot.

Közös bennük, hogy mindkét módszer az egyén adataival dolgozik, viszont a vízöntőkor számmisztikájának előnye az, hogy az egyén rejtett erőit és képességeit is megmutatja.

Így nemcsak önismeretet ad, hanem segít a személyiségfejlesztésben is,

. Én általában ötvözöm a két módszert, és a klasszikus Numerológiát önmagában csak rövidebb elemzések alakalmával -

pl. párkapcsolat elemzés, valamint év elemzés, illetve, bizonyos dolgok kivitelezésére legalkalmasabb időpont megállapítására használom.

A vízöntőkor számmisztikája és a Numerológia külön - külön is egy átfogó képet ad az egyénről, és annak sorsáról.

Én ötvözöm a két módszert, azaz a Vízöntőkor Számmisztikáját és a Numerológiát, ugyanis így egy igazán átfogó művet kapunk az egyénről, és annak sorsáról.

Rendeljen Sorselemzést Ön is!

Ha nem tetszik a sorsa, azaz a várható jövő, változtathat önmagán és így változik a sorsa is!

Ha szeretné megismerni önmagát és az útját, azaz a mire valóság, akkor a sorselemzés segít. Megértést, megkönnyebbülést és lelki békét adhat, mert megérti, hogy sok mindenen tud változtatni. Ugyanis a lehetőségek kulcsa a kezében van, és ha Ön változik, az élete is megváltozik, mert egyszerűen így működik a világ!

Vagyis a sorselemzés által megismerheti önmagát és az erősségeit, így sikeresebb lehet.

Megtudhatja az útját és a mire valóságát, de megtudhatja, azt is, hogy milyen kötelező feladatokat,

 illetve, milyen szabadon választott kívánságokat rejt a sorsa, továbbá megismerheti az életének a

 jelentős és a sorsfordító éveit is, így Ön is felkészülhet a jövőre.

Tehát csak Önön múlik az, hogy az erősségeire épít, vagy a gyengeségeit rejtegeti.
A
sorselemzés egy út a sikeresebb és boldogabb élethez, induljon el ezen ön is!

 Megrendelem

Minta elemzés megtekintéséhez kattintson ide!

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

A Hórusz Jósda Budapesten működik, ha nincs lehetősége személyes találkozásra, az elemzés írásban is megrendelhető!

Bejelentkezés: +36-20-344-17422

     << tovább >>