Spirituális Tanácsok

Lelki segítségnyújtás és Stressz oldás

  Stresszes és lehangolt állapotok, Szorongások, Szociális fóbiák,

Alvászavarok, Allergiák és Pszichés labilitások oldása

Bőlcs bagoly

Szeretettel Üdvözlöm Önt a Lelki & Spirituális Tanácsok Weboldalon!

Szakáll Sándor vagyok: bioenergetikus, lelki segítő, és az okkult tudományok ismerője - röviden spiritiszta.

Lelki zavarok és pszichoszomatikus betegségek - melyek esetén segíthetek önnek:

Életünk folyamán, kinek több - kinek kevesebb nehézséggel és problémával kell megküzdenie, mivel nem vagyunk egyformák, van aki könnyebben, van aki nehezebben tudja ezt elviselni.

Főleg akkor, ha a felnőttkori életutunk kudarcaihoz - buktatóihoz a gyermekkorból magunkkal hozott, elfojtott lelki sérülések is adódnak.

 Az elfojtott (tudatalattiba leküldött) lelki problémák a későbbiekben már gyakran pszichoszomatikus betegségként jelentkeznek.

A pszichoszomatikus betegségek gyógyszerrel nehezen és csak időlegesen gyógyíthatók, ugyanis a betegséget kiváltó okok, un. *engramok - a mélyben érintetlenül maradnak.

A tudatalattiban megbúvó engramok (elfojtott negatív emlékek) állandó, megmagyarázhatatlan nyugtalanságot, szorongást, hangulati labilitást és különböző függőségeket okoznak.

A gyermekkori lelki sérülések sok mindenből eredhetnek, de a leggyakoribb ok a szülő - gyermek kapcsolatban, illetve a szülők egymáshoz való viszonyulásában keresendő.

Mivel minden gyermek egy egyéniség, így szinte mindegyikük egyéni nevelést kíván, ám az közös bennük, hogy sok figyelmet és szeretetet igényelnek

 A gyerekek egészséges lelki fejlődéséhez sok figyelemre, őszinte szeretetre és harmonikus családi légkörre, valamint következetes nevelésre van szükség, de a legfontosabb, a szeretet, ez nem pótolható anyagiakkal!

Szülőnek lenni nehéz, igazán jó szülőnek lenni pedig szinte lehetetlen (bár napjainkban természetes az, hogy minden apró-cseprő dolgot tanulnunk kell, de a szülők iskoláját kevesen veszik igénybe)

Hosszú lenne felsorolni, hogy a gyermekkori sérülések miből eredhetnek, és hova vezethetnek, de megemlítettek egy - két ifjú és felnőttkori problémát, melyek jó része is a gyermekkorból fakad.

Lelki és hangulati zavarok:

- iskolai, közösségi beilleszkedési problémák,

- kapcsolatteremtési nehézségek,

 - párkapcsolati problémák,

- stresszes és lehangolt állapotok,

 - szorongások, szexuális zavarok,

- különböző *szociális fóbiák

- teljesítménnyel, munkahellyel való problémák,

- depresszió, fóbiák, pánikbetegségek, alvászavarok,

- szenvedélybetegségek, pl. alkoholizmus, játékszenvedély,.., stb.

*Szociális fóbia: a társas helyzettől és az emberi kapcsolatoktól való félelem,

A fent felsorolt problémákat lelki terápiával kell kezelni, a ma oly divatos gyógyszeres kezelés egyáltalán nem elegendő!

 A kezeletlen, vagy nem megfelelően kezelt pszichés problémák odáig fajulhatnak, hogy a beteg munkaképtelen lesz, és/vagy egyáltalán nem megy emberek közé!

Pszichoszomatikus szindrómák:

A pszichoszomatikus szindrómák (lelki eredetű testi betegségek) kialakulásának oka a boldogsághormon azaz, az endorfin hiánya, melyet a tartós kudarc és a lelki problémák okoznak.

A pszichoszomatikus betegségek, egészségügyi elváltozások melyek gyógyszerre nem, vagy csak időlegesen reagálnak, mert az ezek okát képező stressz felkapcsolódását (elfojtást) a reaktív elmében lévő engramok okozzák.

A reaktív elmében lévő engramok csak speciális lelki terápiával (Leuner KIP, Szofrinizáció, Kineziológia, stb.) törölhetők, vagy strukturálhatók, ha az engramok törlése - strukturálása megtörtént, megindul a végleges gyógyulás!

Néhány pszichoszomatikus betegség az alábbiakban:

- gyógyszerre nem, vagy alig reagáló és/vagy visszatérő fájdalmak,

- emésztési zavarok, gyomor és nyombélfekély, bélgyulladás,

- különböző izom és/vagy ízületi fájdalmak, stb.

Pszichoszomatikus megbetegedések esetén, fontos az orvosi diagnózis és szakvélemény, amely kizárja, azt

hogy a betegség hátterében orvosilag igazolt gyógyszeres, netán műtéti beavatkozást szükségessé tevő szervi rendellenesség található.

Ugyanis, a fentiek fennállása esetén, a kezelés csak az orvosa tudtával, vele megbeszélve és az orvos által javasolt - alkalmazott kezelés mellett végezhető!

Jó tudni: az ősi Kínai gyógyászat, illetve a természetes gyógymódok modern alkalmazói szerint, a betegség nem más mint a bennük lévő két őserő a jin & jang egyensúlyának felbomlása.

 A jin és a jang egyensúlyának a felbomlása (jin vagy jang túlsúly) kezdetben a nyugati orvostudomány módszereivel nem kimutatható problémát, pl. vissza - visszatérő, majd állandósuló rossz közérzetet okoz.

Ám ha erre nem reagálunk kellőképpen, pl. megfelelő gyógytea fogyasztásával, talpmasszázzsal vagy akupunktúrás kezeléssel, akkor kialakul egy totál jin, vagy jang állapot, azaz létrejön a betegség!

Keressen bizalommal, és lelki problémák, illetve pszichoszomatikus betegségek esetén hatékonyan segítek önnek!

******

Keressen bizalommal, segítek önnek!

Ha stresszes az élete, lelki és/vagy pszichoszomatikus problémákkal küzd, indokolatlanul szorong, és úgy érzi "kilógnak" az idegei.

Lelki segítő munkám során az alábbi módszereket alkalmazom:

- Bástyai szuggesztív presszúra,

- Leuner szimbólum terápia (KIP) - un. jelképdráma,

- Szofronizáció és Transzcendentális gyógyászat,

- Kineziológia: Touch for Health I. - IV., Wellness kineziológia,

- Bioenergetika és Gyógynövények,

Várom önt szeretettel!

Bejelentkezés: +36-20-344-1742

E mail: terapia@spiritualis-tanacsok.eu

******

Búcsúzóul az Autogéntréning gyakorlatát rövidített változatát ajánlom önnek, melynek megtanulásával és gyakorlásával könnyedén lazíthat, relaxálhat.

Illetve, az orvos által felírt gyógyszeres (nyugtató, kedélyjavító és antidepresszáns) kezeléseket is kiegészítheti.

A linkre kattintva - Autogéntrénig - olvashatja, illetve le is töltheti a gyakorlatot, mely mint fentebb is említettem, a gyakorlat rövidített, de hatékony változata, mely gyorsan elsajátítható, és szinte bárhol - bármikor használható.

Ne feledje, ha egy nehéz nap után, pihenni és lazítani szeretne, de ez egyszerűen nem megy, mert feszült és ideges, segíthet önnek az Autogéntréning.

Ha ön gyakran feszült, stresszes és oldódni szeretne, de nem, vagy csak nehezen megy - mindenképpen javaslom önnek az Autogéntréninget!

******

Betegségekkel kapcsolatosan hasznos és jó tudni az alábbiakat:

 Nagyon sok testi betegséget okoznak a rejtett vagy fel nem ismert, Geopatikus sugárzások is.

A betegségek krónikussá válása megelőzhető, ha időben érzékelik a sugárzónákat, és ennek alapján rendezik be, vagy át a lakást, az irodát.

A sugárzónában tartózkodók nehezen gyógyulnak és idővel visszaesnek, azaz újra megbetegednek.

A kialakult betegségek gyógyulása gyorsabb és könnyebb a sugárzónából való kikerüléssel!

Elérhetőség:1181 Budapest, Havanna u.

 

Bejelentkezés: +36-20-344-17422

Budapesten élek és dolgozok, ha nincs lehetősége személyes találkozásra

Sorselemzést & kapcsolatelemzést vállalok!

 << tovább >>